Emma Kallioniemi, kuvaaja

EMMA
KALLIONIEMI

Olen Emma, turkulainen ammattivalokuvaaja. Ihana tutustua!

Yli neljä vuotta alalla päätoimisesti työskenneltyäni ja jopa yli kymmenen vuotta valokuvausta harrastaneena, olen päässyt kohtaamaan monia erilaisia ihmisiä ja ikuistamaan heidän ainutlaatuisia hetkiään. Nämä hetket ja niistä taltioidut, mittaamattoman arvokkaat kuvat ovat niitä, jotka saavat minut rakastumaan työhöni kerta toisensa jälkeen.

Kuka minä olen? Olen intohimoinen, eläinrakas, herkästi innostuva, luova ja puhelias persoona. Voimaannun syvällisistä keskusteluista, luonnon helmassa oleskelusta, elektronisesta musiikista, auringonlaskuista, uusista ihmiskohtaamisista, rennoista leffailloista sekä herkullisesta ruuasta niin kotona tehtynä tai ravintolassa syötynä hyvässä seurassa. Ja tietysti valokuvaamisesta!

Tavoitteenani on, että kuvaushetkemme tuntuu rennolta, hauskalta ajanvietolta ystävän kanssa. Tarkan suunnittelun, lähettämieni valmistautumisohjeiden sekä ammattimaisen ohjaamisen avulla pidän huolen, että voit keskittyä kuvauksissa vain hetkessä elämiseen luottaen siihen, että kuvat takuulla onnistuvat. 

Lupaan olla tukenasi kuvauksen varaamisesta aina loppulaskun lähettämiseen asti. Minulle on kunnia tarjota sinulle elämys, jota voit muistella vielä vuosienkin päästä hymyillen. Haluan kertoa juuri sinun tarinasi kuvieni avulla. Kuvani ovat investointi, joka ei kaduta!

Kuvat ylittivät kaikki odotukset. Uskomattoman tarkkaa työtä. Koin kuvaustilanteen todella ammattitaitoiseksi ja pidin erityisesti siitä, kun ohjeistit miten olla. Kuvauksesta jäi ylipäätään lämmin tunnelma. Olet aivan ihana persoona!

Todella rentoa ja sujuvaa yhteistyötä kuvaajan kanssa, vaikkei koskaan aiemmin oltu tavattu. Koko kuvauksen ajan oli hyvä fiilis, ja Emma ohjasi selkeästi erilaisia asentoja ja poseerauksia. Emman kanssa oli tosi helppo olla kuvattavana 🙂 Koko kuvausprosessi kuvauksen varaamisesta valmiisiin kuviin oli sujuva ja helppo. Koko kuvauksen ajan oli hyvä fiilis, eikä missään vaiheessa mitään kiireen tuntua. Koevedosgalleria oli laaja ja useista eri kuvauslokaatioista oli useita eri vaihtoehtoja - ongelmana oli ehdottomasti enemmin valinnanvaikeus, kuin se, ettei olisi riittävästi mistä valita. Ehdottomasti suosittelen ja käyttäisin Emman palveluita uudelleen! <3

Kuvaustilanne oli erittäin mukava, sillä ammattitaitoinen Emma sai mut tuntemaan oloni rennoksi koko kuvausten ajan. Jännitän helposti kameran edessä, mutta Emma sai loihdittua tilanteesta helpon, enkä joutunut jännittämään hetkeäkään. Kiitos Emman, rento ja iloinen fiilikseni välittyy myös kuvista!