Emma Kallioniemi, kuvaaja

EMMA
KALLIONIEMI

Olen Emma, 24-vuotias turkulainen. Hauska tutustua!

Yli kymmenvuotisen valokuvausharrastuksen ja siitä kehittyneen yritystoiminnan myötä olen päässyt kokemaan toinen toistaan erilaisempia kohtaamisia teidän, sekä toisten samalla alalla toimivien henkilöiden kanssa. Valttikorttinani toimii ehdottomasti monipuolisuus – en ole sidonnainen vain yhteen aihealueseen, vaan voin toteuttaa sinulle vaikkapa hääkuvat, kuvata lemmikin sekä ehostaa yrityksen kuvapankin. 

Ihmisenä olen helposti lähestyttävä ja puhelias. Asiakkaat kuvailevatkin kuvaustilanteita kanssani erittäin luonteviksi ja rennoiksi. Pitkä hevosharrastustaustani on ehdottomasti eduksi hevosia kuvatessa, sekä aiemmat työkokemukset asiakaspalvelun parissa auttavat ihmiskohtaamisissa.

Lupaan olla tukenasi kuvauksen varaamisesta aina loppulaskun lähettämiseen asti. Minulle on kunnia tarjota sinulle elämys, jota voit muistella vielä vuosienkin päästä hymyillen. Kuvat ovat investointi, joka ei kaduta!

Kuvat ylittivät kaikki odotukset. Uskomattoman tarkkaa työtä. Koin kuvaustilanteen todella ammattitaitoiseksi ja pidin erityisesti siitä, kun ohjeistit miten olla. Kuvauksesta jäi ylipäätään lämmin tunnelma. Olet aivan ihana persoona!

Todella rentoa ja sujuvaa yhteistyötä kuvaajan kanssa, vaikkei koskaan aiemmin oltu tavattu. Koko kuvauksen ajan oli hyvä fiilis, ja Emma ohjasi selkeästi erilaisia asentoja ja poseerauksia. Emman kanssa oli tosi helppo olla kuvattavana 🙂 Koko kuvausprosessi kuvauksen varaamisesta valmiisiin kuviin oli sujuva ja helppo. Koko kuvauksen ajan oli hyvä fiilis, eikä missään vaiheessa mitään kiireen tuntua. Koevedosgalleria oli laaja ja useista eri kuvauslokaatioista oli useita eri vaihtoehtoja - ongelmana oli ehdottomasti enemmin valinnanvaikeus, kuin se, ettei olisi riittävästi mistä valita. Ehdottomasti suosittelen ja käyttäisin Emman palveluita uudelleen! <3

Kuvaustilanne oli erittäin mukava, sillä ammattitaitoinen Emma sai mut tuntemaan oloni rennoksi koko kuvausten ajan. Jännitän helposti kameran edessä, mutta Emma sai loihdittua tilanteesta helpon, enkä joutunut jännittämään hetkeäkään. Kiitos Emman, rento ja iloinen fiilikseni välittyy myös kuvista!

Picallioniemi logo