KÄYTTÖ- JA TOIMITUSEHDOT

Voimassa 1.9.2021 eteenpäin toistaiseksi.

PALAUTUSEHDOT

Digitaalisia tuotteita ei voi palauttaa eikä peruuttaa. Ostokset verkkokaupastamme ovat sitovia.

Kuluttajansuojalaki 38/1978
6 luku – Kotimyynti ja etämyynti
16 § Peruuttamisoikeuden rajoitukset

 

YLEISET EHDOT

Picallioniemi Presets on tmi Picallioniemi:n ylläpitämä ja omistama markkinapaikka. Näitä sopimusehtoja sovelletaan Picallioniemi Presets:in ja sen asiakkaiden välisessä kauppasuhteessa, joka syntyy www.picallioniemi.fi/presets verkkokaupan välityksellä. Picallioniemi Presets:illä on oikeus päivittää näitä sopimusehtoja ilman ennakkoilmoitusta. Tilauksiin sovelletaan tilaushetkellä voimassa olevia sopimusehtoja, jotka on luettavissa tältä sivulta.

ASIAKAS JA TIETOSUOJA

Kauppasuhteessa noudatetaan soveltuvaa Suomen ja EU:n lainsäädäntöä kuluttajakaupan, markkinoinnin ja mainonnan osalta. Yritysasiakkaiden ja Picallioniemi Presets:in välisessä kauppasopimuksessa noudatetaan ensisijaisesti näitä sopimusehtoja ja muilta osin Suomen kauppalakia.

Asiakas on velvoitettu luovuttamaan tilausta tehdessään yhteystietonsa, jotka sisältävät vähintään nimen, osoitteen ja puhelinnumeron sekä sähköpostiosoitteen. Asiakkaiden tiedot on tallennettu Picallioniemi Presets:in asiakasrekisteriin, jossa olevia tietoja käytetään asiakassuhteen ylläpitämiseen. Picallioniemi Presets:illä on oikeus käsitellä ja luovuttaa rekisterissä olevia tietoja perusteltuja käyttötarkoituksia varten. Lue lisää tietosuojastamme.

IMMATERIAALIOIKEUDET

Picallioniemi Presets-tuotteiden sisältö on suojattu tekijänoikeudella ja immateriaalioikeuksilla. Et saa kopioida, muokata, levittää tai millään muullakaan tavalla käyttää hyväksesi tekijänoikeuden tai yksinoikeussuojan alaista Picallioniemi Presets-sivulla olevaa materiaalia, ellet ole saanut tähän oikeudenhaltijoiden suostumusta. Kaikki tavaramerkit, tuotemerkit ja toiminimet ovat haltijoidensa omaisuutta ja niiden luvaton käyttö on kielletty.

Picallioniemi Presets:in sisältämän tai Picallioniemi Presets:in käyttäjälle lähettämän aineiston omistusoikeus, tekijänoikeus, tavaramerkki- ja kaikki muut immateriaalioikeudet kuuluvat Picallioniemi Presets:ille (Tmi Picallioniemi), ellei toisin ole ilmoitettu. Aineiston tai sen osan lainaaminen, kopiointi, tallentaminen, muokkaaminen, muuntelu, siirtäminen, luovuttaminen, muu hyväksi käyttäminen tai hyödyntäminen edes osittain ilman Picallioniemi Presets:in ennalta antamaa kirjallista lupaa on ehdottomasti kielletty.

Picallioniemi Presets-tuotteiden luovuttaminen muille tai sen julkaiseminen ja jakaminen missä tahansa sähköisessä tai muussa mediassa on ehdottomasti kielletty. Tämän sopimusehdon vastaisesti menettelevä käyttäjä vastaa täysimääräisesti Picallioniemi Presets:ille tekijänoikeus-rikkomuksella aiheuttamistaan vahingoista.

Picallioniemi Presets ei myy tuotteita jälleenmyytäviksi. Myynnissä olevat tuotteet on tarkoitettu ainoastaan ostajan käyttöön. Picallioniemi Presets-tuotteita ei saa jakaa tai myydä eteenpäin. Myös kaikki muunnelmat tuotteistamme ovat kiellettyjä.

HINNASTO

Kaikki Picallioniemi Presets-verkkokaupan hinnat sisältävät arvonlisäveron. Jos hinnastossa on selviä hintavirheitä, tuotetta ei myydä selvästi alempaan hintaan, jos voidaan olettaa asiakkaan ymmärtäneen virheen olemassaolo. Väärinhinnoittelun sattuessa Picallioniemi Presets on velvoitettu ilmoittamaan tuotteen tilanneelle asiakkaalle välittömästi.

Picallioniemi Presets myy tuotteita laissa asetettujen ikärajojen mukaan. Tilaamalla tuotteen ja hyväksymällä toimitusehdot asiakas vakuuttaa, että hänellä on oikeus tilata kyseinen tuote.

TOIMITTAMINEN

Picallioniemi Presets myy digitaalisesti ladattavia tuotteita. Kaikki tuotteet toimitetaan automaattisesti maksutapahtuman jälkeen. Osa Picallioniemi Presets-tuotteista saattaa vaatia kolmansien osapuolien sovelluksia tai ohjelmia toimiakseen.

MAKSAMINEN

Verkkokaupassamme voit maksaa yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla. Korttimaksujen välittäjänä toimii Stripe. Lue lisää Stripen Käyttöehdoista ja Tietosuojasta.

PALAUTTAMINEN

Digitaalisia tuotteita ei voi palauttaa eikä peruuttaa. Ostokset verkkokaupastamme ovat sitovia. Kuluttajansuojalaki; Koti- ja etämyynti 14 § (30.12.2013/1211) ja 16 § (30.12.2013/1211).

Picallioniemi Presets ei vastaa tuotteiden mahdollisista virheistä, epätarkkuuksista tai rajoitteista. Picallioniemi Presets ei takaa eikä vastaa siitä, että käyttäjän yhteys toimisi odotetulla tavalla tai että picallioniemi.fi tai kolmansien osapuolien palvelut, sovellukset tai sivustot olisi aina tai keskeytyksettä saatavilla.

Käyttäjä vastaa siitä, että hänellä on Picallioniemi Presets:ien käytön ja asianmukaisen tietoturvan edellyttämät laitteet, ohjelmat ja järjestelmät, kuten päätelaitteet, selaimet ja liittymät ml. tietoliikenneyhteydet. Picallioniemi Presets ei takaa, että Picallioniemi Presets-verkkokauppaa tai verkkokaupassa myytäviä tuotteita voi käyttää käyttäjän laitteilla, ohjelmilla, järjestelmillä tai liittymillä.