hevosKUVAUS

Hevosen ja ihmisen välinen yhteys on kaunis, ikuistamisen arvoinen asia.

Jokaisen hevosen uniikki persoona ansaitsee tulla kuvatuksi niin, että meille jää ainutlaatuiset, konkreettiset muistot rakkaasta nelijalkaisesta senkin jälkeen, kun on sen aika siirtyä taivaslaitumille tai uuteen kotiin. Vain ne kuvat kaduttavat, joita ei tullut otettua.

Kuvaan hevoset aina mahdollisimman rentoina ja niin, että vältytään turhalta stressiltä ja kiireeltä. Osaan ohjeistaa hevosen poseerausten kanssa siten, että siitä saadaan varmasti parhaat puolet esille – vaikka se paras hetki kestäisikin vain sekunnin murto-osan verran, se riittää.

Ratsastuskuvat ovat oiva keino seurata omaa että hevosen kehitystä, sekä laadukkaiden kuvien avulla saat varmasti hevosen myynti-ilmoitukseen tai sometilillesi lisää katsojia.

→ Lisää kuvausprosessista voit lukea täältä.

ALKAEN 250€

hevosvalokuvaus

Sisältää kuvauksen suunnittelun yhdessä, kiireettömän kuvaushetken, monipuolisen koevedosgallerian, josta saat itse valita suosikkikuvasi huolelliseen jälkikäsittelyyn, sekä 7kpl valmiita kuvatiedostoja netti- sekä alkuperäisresoluutiolla. Kuvat voidaan ottaa pelkästä hevosesta, tai eläimestä & hevosesta.

Lisäkuvat 20€/kpl.
Hinta sisältää alv24%.

Kuvauksissani on 100% tyytyväisyystakuu. Jos et ole tyytyväinen kuviisi, et maksa mitään.

koko galleria – noin 50 kuvaa

815€

kuvauspäivä
tallilla.

Kerää talliporukka kasaan ja vietetään yhdessä kiva päivä tallilla kuvaten, kahvitellen ja nauraen!

Mitä enemmän kuvattavia osallistuu, sitä edullisemmaksi kuvaus tulee per henkilö. Matkakulut jaetaan kaikkien osallistujien kesken.

Turun seudun ulkopuolelle pyydettäessä, suosittelen lähes aina järjestämään kuvauspäivän, jotta hinta tulee kannattavammaksi kaikille osapuolille. Kuvauspäiviä järjestettäessä olen saatavilla koko Suomen alueella.

ikuista
treenit.

Ikuista valmennus, hevosen myyntikuvat tai itsenäinen ratsastus. Kuvauksesta saat itsellesi noin 30kpl nettikäyttöön soveltuvaa kuvaa erilaisia perspektiivejä ja rajauksia hyödyntäen. Kuviin ei tehdä isompia manipulointeja (esimerkiksi taustalta poisteta mitään).

Jos ratsukkoja osallistuu enemmän kuin yksi, on ratsastus suoritettava samaan aikaan, jos mahdollista.

1 ratsukko ・ 145€
2 ratsukkoa ・ 115€ / hlö
3 ratsukkoa ・ 90€ / hlö
4 ratsukkoa ・ 75€ / hlö

Enemmän? Laita viestiä!

Kuvausaika on noin 1.5h
Mahdollisuus myös muunlaisiin paketteihin, esimerkiksi muotokuvaus + treenikuvaus. Laita viestiä mikäli kiinnostuit!

parempaa
somesisältöä.

Haaveiletko yhtenäisestä Instagram-feedistä, josta löytyy laadukasta, aitoa sisältöä laidasta laitaan?

Ota minut seuraamaan kameran kanssa tallipäivääsi sen alusta loppuun saakka, niin sinun ei tarvitse tuskailla materiaalipulan kanssa pitkiin aikoihin!

Näissä kuvauksissa sinua ei laiteta poseeraamaan mihinkään, vaan tarkoituksenani on ikuistaa aitoja fiiliksiä - sinun ei tarvitse muuttaa rutiinissasi mitään. Päivästä saat itsellesi noin 100 nettikäyttöön soveltuvaa, kevyesti editoitua kuvaa.

450€ / päivä
sis. alv 24%

Kuvaus on mahdollista jakaa myös talliporukan kesken:

50 kuvaa / hlö
150€ / hlö

Vähimmäismäärä 2 kuvattavaa.