ELÄINKUVAUS

Lähikuva hevosen silmistä

ALKAEN 250€

HEVOS - & KOIRAKUVAUS

Sisältää 1 – 1.5h kuvausajan, yksityisen koevedosgallerian, josta saat valita haluamasi kuvat jälkikäsittelyyn, sekä 5kpl valmiita kuvatiedostoja täysikokoisina sekä nettikokoisina. Kuvat voidaan ottaa pelkästä eläimestä, tai eläimestä & ihmisestä. 

Kuvaa myös ylioppilas-, valmistujais- tai rippikuvat rakkaan eläimen kanssa!

Lisäkuvat 20€/kpl.
Hinta sisältää alv24%.

kuvauspäivä
tallilla.

Kerää talliporukka kasaan ja vietetään yhdessä kiva päivä tallilla kuvaten, kahvitellen ja nauraen!

Mitä enemmän kuvattavia osallistuu, sitä edullisemmaksi kuvaus tulee per henkilö. Matkakulut jaetaan kaikkien osallistujien kesken.

Turun seudun ulkopuolelle pyydettäessä, suosittelen lähes aina järjestämään kuvauspäivän, jotta hinta tulee kannattavammaksi kaikille osapuolille. Kuvauspäiviä järjestettäessä olen saatavilla koko Suomen alueella.

ikuista
treenit.

Ikuista valmennus, hevosen myyntikuvat tai itsenäinen ratsastus. Kuvauksesta saat itsellesi noin 40kpl nettikäyttöön soveltuvaa kuvaa erilaisia perspektiivejä ja taustoja hyödyntäen. Kuviin ei tehdä isompia manipulointeja (esimerkiksi taustalta poisteta mitään). Jos ratsukkoja osallistuu enemmän kuin yksi, on ratsastus suoritettava samaan aikaan, jos mahdollista.

1 ratsukko ・ 195€
2 ratsukkoa ・ 170€ / hlö
3 ratsukkoa ・ 145€ / hlö
4 ratsukkoa ・ 120€ / hlö

Kuvausaika on noin 1.5h
Mahdollisuus myös muunlaisiin paketteihin, esimerkiksi muotokuvaus + treenikuvaus. Laita viestiä mikäli kiinnostuit!

parempaa
somesisältöä.

Haaveiletko yhtenäisestä Instagram-feedistä, josta löytyy laadukasta sisältöä laidasta laitaan?

Ota minut seuraamaan kameran kanssa talli- tai kisapäivääsi sen alusta loppuun saakka, niin sinun ei tarvitse tuskailla materiaalipulan kanssa pitkiin aikoihin!

Näissä kuvauksissa sinua ei laiteta poseeraamaan mihinkään, vaan tarkoituksenani on ikuistaa aitoja fiiliksiä - sinun ei tarvitse muuttaa rutiinissasi mitään. Päivästä saat itsellesi noin 150 nettikäyttöön soveltuvaa kuvaa.

455€ / päivä
sis. alv 24%